Želite biti obveščeni o novih člankih in video posnetkih?

Ko bomo na spletni strani objavil nov članek ali video posnetek vas bomo o tem obvestili preko e-pošte. Postanite tudi vi naročnik na naše Brezplačne e-novice in si tako zagotovite aktualno obveščanje o novostih.

Naročnik na naše brezplačne e-novice postanete tako, da svoje ime in e-poštni naslov vpišete v spodnji obrazec in kliknete na Prijavljam se!

.

POZOR! V primeru, da ne boste dobili e-poštnega sporočila za potrditev vpisa je to sporočilo po vsej verjetnosti zaneslo med promocije ali med neželeno e-pošto, tako da vam priporočamo, da pogledate tudi tja. V kolikor tudi tam ni e-poštnega sporočila pa ste po vsej verjetnosti vpisali napačen e-poštni naslov in v tem primeru vas prosimo, da ga ponovno vpišete – pravilnega seveda!

Pravno obvestilo (GDPR)

Z vašo potrditvijo privolite, da boste redno prejemali e-novice in obvestila o novih objavah na spletni strani. Vaši podatki se shranijo za dobo odnosa z vami kot obiskovalcem spletne strani. Vašo privolitev za pošiljanje e-novic lahko kadarkoli prekličete in se od e-novic odjavite. Preklic lahko uveljavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v vsakem elektronskem sporočilu z e-novicami, ali tako, da pošljete e-sporočilo na info@slovenskizdravniki.si.