poziv-obiskovalcem-spletne-strani

Poziv obiskovalcem spletne strani ISZ

Spoštovane obiskovalke in obiskovalce naše spletne strani prosimo in vzpodbujamo k strpnemu sprejemanju naših stališč. Za svoje objave in nasploh za vso svojo dejavnost ne prejemamo nikakršnega plačila in nimamo popolnoma nobenih materialnih interesov. Naš edini in obenem glavni interes je zdravje ljudi. Smo skupina zdravnikov, ki delujemo s pomočjo še nekaterih podobno mislečih ljudi drugačnih poklicnih profilov. Vse z mislijo na dobrobit prebivalk in prebivalcev naše države. Naše delovanje je popolnoma apolitično, ne podpiramo nobene politične stranke in se politično ne opredeljujemo.

Kot lahko sami presodite, so na naši strani dostopne različne vsebine, od poljudnejših člankov, do strokovnih, znanstvenih dognanj in raziskav. Vse je ustrezno utemeljeno in podprto z neštetimi povezavami na osnovne vire javno dostopnih informacij in publikacij. Na tak način korektno in spoštljivo uveljavljamo svojo ustavno pravico po svobodnem izražanju.

Radi bi vas opozorili, da prihaja v zadnjem času do nekaterih zlorab na družbenih omrežjih. Gre predvsem za lažne profile uporabnikov na omrežjih Twitter in Facebook, ki z omalovaževanjem in neprimernimi komentarji poskušajo diskreditirati naša stališča. Gre tudi za krajo identitete, ki je kot hud poseg v varstvo osebnih podatkov vsekakor kazensko pregonljiva. V slednjem primeru ne bomo oklevali pri iskanju pravne poti.

Nikogar ne silimo, da soglaša z našimi stališči in pogledi, prepričani pa smo, da je naše delovanje v korist vseh, zdaj živečih in prihodnjih generacij.

Delite naprej ...

Podobne objave